GastroPan kiállítás

Nagyszeben - Redal Events Kiállítási Központ, 2017. március 23-25.
Kategóriák: kiállítás;
Weboldal: http://www.gastropan.ro/hu/

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítására 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában kerül sor.

A GastroPan 2017 kiállítás programja
A kiállítás mindhárom napja gazdag és érdekes programmal várja a látogatókat. A kiállítók standjainál minden nap technológiai bemutatók, workshopok, kóstolók lesznek, de a GastroPan versenyek és a bemutató showk is a program kiemelt elemei.

CSÜTÖRTÖK – MÁRCIUS 23. – a kiállítás első napján a CUKRÁSZ kategória versenyei zajlanak. A legszebb cukrászművészeti alkotások mellett díjazzák 2017 legjobb tortáját.

PÉNTEK – MÁRCIUS 24. - a második napon a PÉK kategória versenyeire kerül sor. A látogatók megcsodálhatják a leggyönyörűbb kenyértésztából készült művészeti alkotásokat, a legjobb kenyereket és péksüteményeket. A zsűri átadja 2017 legjobb ipari módon készült kenyeréért és 2017 legjobb kézműves módon készült kenyeréért járó díjakat.

SZOMBAT – MÁRCIUS 25. – a kiállítás utolsó napján a GASZTRONÓMIAI kategória versenyei lesznek. A látogatók megtekinthetik a legszebb hidegtál-kompozíciókat és a legcsodálatosabb gyümölcs- és zöldségfaragásokat. Ezen kívül megcsodálhatják a GastroPan versenyein készült összes művészi alkotást és terméket.