XIII. FREE Camp Nemzetközi Képzőművészeti Alkotóműhely

Csíkszereda - Megyeháza Galéria, 2017. május 18. - június 8.
Kategóriák: képzőművészet; kiállítás;

Tizenharmadik alkalommal szervezzük meg Csíkszeredában a FREE Camp Nemzetközi Képzőművészeti Alkotóműhelyt, 2017. május 9–19. között, a Szakszervezetek Művelődési Házának márványtermében. A tábor ebben az évben is a már korábbi hagyományához híven tematikailag és műfajilag teljes alkotói szabadságot biztosít a részt vevő művészeknek, ugyanakkor az érdeklődők és kíváncsiskodók számára megadja az alkotói munkába való betekintés lehetőségét.

Az idei alkotótáborba négy országból érkeznek képzőművészek. Magyarországról Varga Edina, Ghyczy György, Fábián Zoltán és Révész Ákos, Ausztriából Fazakas Csaba, az Amerikai Egyesült Államokból Ava Rado Harte, Romániából Bakó Klára, Raluca Preda, Victor Vișan és Botár László.

A tábor alatt készülő alkotásokból a FREE Camp zárómozzanataként május 18-án 18 órakor nyílik kiállítás Csíkszeredában a Megyeháza Galériában (Szabadság tér 5. szám), ahova mindenkit szeretettel várunkA kiállítást Radu George Serafim bukaresti és Feledy Balázs budapesti művészeti írók méltatják. A tárlat június 8-ig lesz látogatható.