Gravel Room megnyitó

Szatmárnémeti - Gravel Room, 2017. október 20., péntek 20:00
Kategóriák: koncert;
Facebook: https://www.facebook.com/events/137959133610785/

Nagyon jó bulinak ígérkezik Szatmárnémeti legújabb szórakozóhelyének, a Gravel Roomnak a megnyitója, a Bagossy Brothers Company-t, a Lóci Játszik együttest és a Beast-et is elhívták a nyitóbulira.

A szervezők ugyanakkor azt ígérik, nem csak a megnyitó lesz különleges, hétről hétre fergeteges koncerteket és menő DJ-ket hoznak el az új szórakozóhelyre. 

Jegyeket elővételben a Grandstand kávézóban lehet beszerezni (Horea utca 2 szám, a Szatmárnémeti Északi Színház épületében).

----------------------------------------------------------------

A Bagossy Brothers Company zenekart talán senkinek sem kell bemutatni, a2013-as megalakulásuk óta hatalmas sikereket értek el, nem csak Erdélyben, hanem Magyarországon is. Legutóbbi sikereik közé sorolhatjuk, hogy a zenekart 2017-ben jelölték a Fonogram Díjra (az év felfedezettje kategóriában) és a Petőfi Zenei Díjra (az év felfedezettje és az év dala kategóriában).

Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, és a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésein, személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik. A zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, sikeresen turnéztak a Margaret Islanddel közösen, tavaly fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 

Beast egészen fiatal korában megismerkedett a klasszikus zenével, zenetenár édesapjának köszönhetően, így mondhatni a dallamok közt nőtt fel. 2002-ben az iskolarádió vezetője lett, ahol elkezdett dj-ként tevékenykedni és rendezvényeket szervezett. Rengeteg stílusú zenét kevert a hip-hop-tól a funkhouse-on keresztül a jazzig, amíg egyszercsak a tört ütemek rabja lett. Stílusát főként az energetikus breakbeat határozza meg, szettjei melodikusak, improvizatív jellegűek, amiben helyet kap a mélyebb, szívfacsaró dallam és az életvidám vokál egyaránt.