Karácsonyi éjszaka Nagy Norberttel - jótékonysági koncert

Szatmárnémeti - Szatmárnémeti Északi Színház, 2017. december 19., kedd 19:00
Kategóriák: koncert;

Nagy Norbert tenorénekes újabb különleges karácsonyi előadással készül. Sok újdonsággal és egy varázslatos zenei élménnyel párosul Nagy Norbert már hagyományos karácsonyi jótékonysági  koncertje, melynek ezúttal is a szatmárnémeti Északi Színház biztosít helyet, december 19-én, 19:00 órai kezdettel. Az ünnepi hangulatról az énekes mellett számos vendégművész is gondoskodik, mint Aldo Blaga, Nagy Blanka valamint a Solemnis Kórus, Chis Maria vezetésével.

Azért, hogy ne csak az Északi Színházba, hanem otthonába is beköltözzön az ünnepi zene, Nagy Norbert külön erre az alkalomra készült karácsonyi lemezével kedveskedik minden egyes személynek, aki  jegyet vásárol jótékonysági estjére. A cd-ket a résztvevők ülőhelyük elfoglalásakor vehetik át, melyet a koncertet követően az énekes szívesen ellát kézjegyével és személyre szóló üzenettel. A lemez különlegessége abban rejlik, hogy teljes egészében Nagy Norbert bostoni, élő szimfonikus koncertjének felvételét tartalmazza, a Bostoni Szimfonikus Zenekar kíséretében. 

Jegyek 50 lejes áron, már válthatók az Északi Színház Horea úti jegyirodájában. Az ünnepi koncert bevételével a Szatmár Megyei Kórház gyermekgyógyászati részlegének orvosi felszereléseit egy defibrillátorral bővítik.