AKIVÁLASZTOTT

Gyergyószentmiklós - Figura Stúdió Színház, 2018. január 12., péntek 19:00
Kategóriák: színház;

Dávid A. Péter rendezésében Akiválasztott című produkció a Figura első tantermi előadása, mely január 12-én, péntek este 7 órától második alkalommal tekinthető meg a színház stúdiótermében. Az előadást közönségtalálkozó követi.

Mit jelent sztárrá válni? Milyen hatással van a fiatal generációra a valóság- és tehetségkutató show-k világa? Milyen előnyei, hátrányai vannak egy ilyen műsor által generált hírnévnek? Egyáltalán milyen morális, etikai tényezőknek kell megfelelnie annak, aki aláveti magát a producerek által előírt követelményeknek?

Felmérések szerint a fiatalok nagy része szívesen venne részt tehetségkutató- és valóságshow-kban, azt gondolva, hogy a siker és a csillogás így könnyen elérhető.

Szavazatok döntenek emberi sorsokról hétről hétre és nem tudatosul bennünk, hogy  ez egy média által manipulált gesztus.

Az előadás ezeket a releváns kérdéseket veti fel teret biztosítva a nézői véleményeknek is.
Az előadás 14 éven felüli nézőknek ajánlott.

Jegyek ára mindkét előadásra 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.