170 szó a szabadságról - tematikus slam est a Bulgakovban

Kolozsvár - Bulgakov Irodalmi Kávéház, 2018. március 15., csütörtök 20:00
Kategóriák: slam;
Facebook: https://www.facebook.com/events/351386095342857/

„Kérsz egy cigit Petőfi? Nem kell, menni fog. De tényleg, tudom, hogy ideges típus vagy.” Talán ezt is megbeszélhették volna azon a reggelen.

Vajon lehúztak egy-két felest a Pilvaxban mielőtt elkezdődött a hepaj? Vajon még szívott egy slukkot mielőtt az asztalra lépett? Mennyire recsegett alatta? 
Pontban 12-kor mi történhetett? Mit gondolsz, hogyan alakult volna mindez, hogyha rendelkezésükre áll a mai technológia? Készítettek volna egy selfit a Nemzeti Múzeumnál? Vajon Táncsics tudna küldeni egy locationt? Akadozott volna a Nemzeti dal live streamje? 
Kié volt a legütősebb slam? Mi jut eszedbe a forradalom szó hallatán? Szerinted mi az amiről nem beszélnek és mi az ami túl lett tárgyalva? 

170 szó a szabadságról  címmel slam produkciót  szervez a Nest és a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum – KIFOR, március 15-én, Kolozsváron. A megmozdulás célja, hogy a március 15-i történéseket egy új szemszögből közelítsék meg.

A tematikus estnek ezúttal a Bulgakov Café ad helyet, ahol a fiatal művészek élőben, saját szövegeikkel, március 15 forradalmi hangulatát fogják visszaidézni.