Ivan & The Parazol turné

turné (több településen) március 21., szerda
Kategóriák: koncert;
Facebook: https://www.facebook.com/ivanandtheparazol/

Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Csíkszeredában, Nagyváradon és Temesváron lép fel a budapesti beat-rock zenekar. Minden helyszínre elkiséri őket a The Bluebay Foxes alternatív zenekar, illetve a két első koncerten harmadik zenekarként csatlakozik a székelyudvarhelyi származású Palma Hills indie banda is.

Március 21-én a kolozsvári Form Space-ben, 22-én a marosvásárhelyi Jazz&Blues Club-ban, 23-án a csíkszeredai Grund-ban, 24-én a nagyváradi Moszkva Kávéházban és 25-én a temesvári a Reflektor Venue-ben csinálnak szokásukhoz híven a régi időkre emlékeztető bulit.

Az Ivan & The Parazol 2010-ben alakult, a ’60-as évekből erősen merítő és elképesztő lazasággal prezentált zenéjük eddig mind a rajongók, mind a kritikusok fejét elcsavarta. Három nagylemezük jelent meg, az első („Mama don’t You Recognize Ivan & The Parazol?” 2012) lemezükön található „Take my hand” című daluk jelentette a zenekar berobbanását, a dal hónapokig szerepelt az MR2 Petőfi Rádió toplistáján. Második lemezükről („Mode Bizarre” 2014) pedig a „Together” lett a 2014-es Sziget fesztivál himnusza.