Méra World Music 2018

Méra augusztus 2-5.
Még 14 nap
Kategóriák: fesztivál;

A Méra World Music az egyetlen nemzetközi világzenei fesztivál Erdélyben. A fesztivál 3. kiadása még izgalmasabb programmal várja mindazokat, akiket érdekel, hogyan hangolják át a műfaj legnagyobbjai a népzenét a 21. század zenei nyelvére!

A koncerteket minden nap TÁNCHÁZ és JAM SESSION követi ahol a nemetközi fellépők mellett palatkai, kalotaszegi, szászcsávási zenészekkel, a házigazda pedig a magyarországi Erdőfű zenekar.

ÚJDONSÁGOK! 

Hogy 0-99 éves korig mindenki jól érezze magát Mérán délutántól késő éjszakáig nem csak a megszokott helyszíneken szól a zene! A fesztivál zenei kínálata szombaton és vasárnap egy negyedik, 
CSALÁDI KONCERTtel bővül. Az idei kiadás különlegessége, hogy a már megszokott helyszínek mellett a REFORMÁTUS TEMPLOM kapui is megnyílnak a világzene számára. Idén hangsúlyosabb szerepet kapnak a kalotaszegi KISTERMELŐK is, akik termékeikkel a Bivalymúzeum udvarára rajzolják Kalotaszeg gasztronómiai térképét, így a fesztivál teljes ideje alatt hozzá lehet jutni házias ízekhez, helyi ínyencségekhez.

FESZTIVÁLBÉRLETEK most még kedvezményes áron, mindössze 79 lejért kaphatók. A 14 évnél fiatalabbak INGYEN vehetnek részt a fesztiválon egy 10 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak. Június 1-től a bérletek ára 99 lejre fog változni, majd július 23-tól 119 lejre. A 14 évnél fiatalabbak ingyen vehetnek részt a fesztiválon egy 10 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak.

KÖZLEKEDÉS. Méra mindössze 13 km-re van Kolozsvártól. Mérába, a Szarka telekre könnyen ki lehet jutni tömegközlekedéssel, fesztiválbusszal, biciklivel vagy autóval. 

SZÁLLÁS. A méraiak idén is megnyitják a házaikat és kertjeiket a fesztiválozók előtt. Szobát vagy sátorhelyet a camping@maraworldmusic.com e-mailcímen lehet foglalni.