Család ellen nincs orvosság

Szatmárnémeti - Szatmárnémeti Északi Színház, január 9., szerda 19:00
Kategóriák: színház;

Január 9-én, szerdán 19 órai kezdettel bérletszünetben látható a Harag György Társulat 2017/2018-as színházi évadának közönségsikere, a Család ellen nincs orvosság című fergeteges humorú vígjáték. A darab írója, Ray Cooney közismert rekeszizom-próbáló bohózatairól, az ő alkotása például A miniszter félrelép, a Páratlan páros vagy éppen a Miért nem marad reggelire? 

Van az a pillanat, amikor az embernek döntenie kell: vállal egy nagy botrányt, ami a karrierjét és családi életét is veszélyeztetheti, vagy kisebb-nagyobb hazugságokkal próbál kimászni a bajból. David Mortimer professzor életének legfontosabb konferencia-beszéde előtt feltűnik a rég nem látott szeretője és annak 18 éves fia, egykori szerelmük gyümölcse. A professzor pedig a második lehetőség mellett dönt: füllent, hazudik, magyaráz és kimagyaráz, így kerül egyre bonyolultabb helyzetbe. A kórház orvosi szobájában kitör a káosz, a félreértések sorozatát pedig átöltözések vagy éppen rossz tomporba beadott nyugtatóinjekciók súlyosbítják. A nézők eközben felhőtlenül szórakoznak...

Az előadásra jegyek kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, hétköznaponkét 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával. Jegyek válthatók online a Biletmaster.ro jegyértékesítő rendszerben.