Irány a stúdió! – Farsangi nyílt nap a Szigligeti Stúdióban

Nagyvárad - Szigligeti Stúdió, február 16., szombat 15:00
Kategóriák: szabadidős; színház;
Facebook: https://www.facebook.com/events/329721980980866/

Február 16-án farsangi nyílt napot szervez a Szigligeti Színház: az egész napos programsorozat célja, hogy a színházbarátok megismerkedhessenek a Sonnenfeld palotában található multifunkcionális művészeti központtal és annak új, emeleti tereivel. A szervezők ugyanakkor gyűjtést is hirdetnek a Szigligeti Stúdió további épületfejlesztésére.

A nyílt nap 15 órakor jótékonysági vásárral és a Lilliput Társulat közreműködésében szervezett farsangi játszóházzal kezdődik. A vásár keretében a színház társulati tagjai által készített süteményeket, illetve tombolát vásárolhatnak az érdeklődők.

Délután öt órától, a stúdió fekete termében a márciusban bemutatandó új, nagyszínpadi előadás, a Napnyugat expressz kulisszáiba nyerhetnek betekintést az érdeklődők. A nyílt próbát a Matei Vișniec-dráma rendezője, Zakariás Zalán tartja.

Szintén délután öt órától a Nagyvárad Táncegyüttes tart táncszínházi beavatót, Ki vagy te, táncszínház? címmel. A félórás foglalkozásokra előzetes regisztráció szükséges, regisztrálni a színház Facebook-oldalán és weboldalán lehet.

A nyílt próbát követően smink- és frizurasarokkal, illetve helyszínen kölcsönözhető ruhákat kínáló jelmeztárral készülnek a szervezők. Az estet 21 órától karaoke-party zárja, amelyre regisztrálni szintén az esemény Facebook- és weboldalán lehetséges.

Az eseményekre a belépés ingyenes, a szervezők ugyanakkor várják a közönség szívélyes felajánlásait, adományait.