Az élet fája - mesejáték

Csíkszereda - Csíki Játékszín, 2019. március 20., szerda 10:30
Kategóriák: gyerekprogramok; színház;

A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház Az élet fája című mesejátékát viszi el a Csíki Játékszín gyerekbérleteseinek. 

Vigyáznunk kell, mit kívánunk. Te mit kívánnál egy varázsfa gyümölcsétől? Mit kívánna két kisgyerek? Peti és Panni egy teljesen hétköznapi családi kiránduláson találkozik Virgonccal és Huncuttal, a két mitugrásszal, kiket csak ők láthatnak. A bonyodalmak ott kezdődnek, amikor egy varázsfa gyümölcse teljesíti a két lurkó kívánságait. Kalandok egész sorozata kezdődik, melyek során a gyerekek hamar rájönnek, tévedtek, amikor azt gondolták, könnyen boldogulnak szülők nélkül. Gyorsan kiderül, nem is olyan jó, ha nincs egyetlen felnőtt sem, aki azt mondaná, hogy nem szabad és idő közben az is bebizonyosodik, képtelenség megállás nélkül édességet enni. Az élet fája úgy varázsolja el Petit és Pannit, hogy történetük olyan mesévé válik, mely a családról és a kívánságok veszélyéről szól, de megmutatja azt is, mi történne szabályok nélkül, vagy milyen ártó lehet a túlzott aggodalom, vagy a fojtó szeretet. A megoldásra – hogy nem jó olyan világban élni, ahol a feje tetejére áll minden – a gyerekek is rájönnek, a két jószívű mitugrász pedig egészen különös módon segíti őket visszatalálni szüleikhez.

Előadások:

március 20. szerda, 10.30 - Móka bérlet

március 20. szerda, 12.30 - Nagy Imre sárga színű bérlet

március 21. csütörtök, 10.30 - Hófehérke bérlet

március 21. csütörtök, 14.30 - Nyilas Misi bérlet

március 22. péntek, 11.00 - Hamupipőke bérlet

március 22. péntek, 12.30 - Kis herceg bérlet

A fennmaradó helyek függvényében a bérletes előadásokra is lehet jegyet váltani.

Jegyvásárlásra online a: https://www.bilete.ro/csikszereda/csiki-jatekszin/ oldalon van lehetőség, valamint személyesen a Csíki Mozi jegypénztárában munkanapokon 9 – 18 óra között, illetve előadások előtt egy órával a Csíki Játékszín jegypénztárában.