Pedagógus Fórum Bányai Sándorral

Kolozsvár 2019. április 18., csütörtök 16:00
Kategóriák: előadás, konferencia;

Idén is elstartol a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) és a MIK (Magyar Ifjúsági Központ) szervezésében a már sokak által ismert Pedagógus Fórum, amely nemcsak pedagógusokat, hanem szülőket, diákokat is megszólít.

Első ízben Bányai Sándor tart előadást azokról a kihívásokról, amelyeket az oktatás él meg a digitális generációk felcseperedésével párhuzamosan, és azokról az eszközökről, módszerekről, amelyek segítségével lépést tarthatunk ezzel a jelenséggel. Előadása a „Kalandok és Álmok, avagy a hatékony szociális kompetenciafejlesztés formális, nem formális és informális tanulási helyzetekben” nevet viseli. A fórum keretén belül interaktív tevékenységek által a résztvevők elsajátíthatják azokat a „praktikákat”, amelyekkel innovációt csempészhetnek az oktatásba.

Az érdeklődők április 18-án, csütörtökön 16:00 órától a kolozsvári Apáczai Cserei János Elméleti Líceum dísztermében hallgathatják Bányai Sándort, aki a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, közoktatási szakértő, élmény- és kalandpedagógiai tréner, felnőttképzési menedzser, szabadidő-szervező szakember.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, mindössze ki kell tölteni a következő online jelentkezést itt.