Hargita megyei zenészek Hargita megyei gyermekekért

Csíkszereda - Mikó-vár, 2019. május 25-26.
Kategóriák: jótékonysági; zene;

A ForFun Egyesület partnerségben a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatósággal 2019. május 25–26. között szervezi meg a Hargita megyei zenészek Hargita megyei gyermekekért című karitatív jellegű pop-rock-jazz fesztivált. 

Helyszín: Mikó-vár

Fellépők: Bagossy Brothers Company, Robin and the Backstabbers, a Role, az Ineffable, a Tündérground, valamint az One More Minute.

A koncerteket mindkét nap a Vámszer Géza Művészeti Népiskola gazdag programkínálata előzi meg, melyre a szervezők szeretettel várják úgy a közösség gyerekeit, mint a vezérigazgatóság kedvezményezetteit. 

A Mikó-vár előtt zajló gyerekfoglalkozásokat, mint például a fajáték készítés, fafaragás, kerámia tárgyak festése, nemezelés, arcfestés, gyerektáncház, mesefoglalkozás, interaktív zenei játékok, kőfestés, hangszerkészítés, ugribugri zumba, dekupázs befőttes üvegekre és bábkészítés, a népiskola tevékenységvezetői, kézművesei, meghívott előadói és szaktanárai irányítják. 

Az eseményre a jegyek elővételben kaphatóak 2019. április 19-től a www.bilete.ro honlapon, illetve megvásárolhatóak a helyszínen is. A jegyek ára: 1 napi jegy 30 lej, a két napi pedig 50 lej. 
A karitatív rendezvényen összegyűlt összeget a gyermekvédelmi rendszerben élő tehetséges gyermekek és fiatalok támogatására fordítják. A fesztivál célkitűzése az adománygyűjtés mellett a közvélemény érzékenyítése, valamint a fiatal generációk társadalmi felelősségének fejlesztése.