diMANSIONS - Hit Music Festival

Oltszem 2019. június 14-17.
Kategóriák: fesztivál;
Weboldal: https://www.dimansions.ro
Facebook: https://www.facebook.com/events/565805830556848

Az oltszemi Mikó-kastély területén június 14-16. között zajlik a nagyszabású diMANSIONS retrófesztivál, ahol hazai és magyarországi fellépők, valamint a 80-as, 90-es és 2000-es évek retró-zenei világsztárjai adnak élő koncertet.

A diMANSIONS fesztivál teljes koncertprogramja ITT érhető el.

PÉNTEKEN a legendás Modern Talking zenekarból ismert Thomas Anders ad koncertet, majd őt követi Lou Bega és a Hermes House Band fellépése, de már kora délutáni órákban, a hazai retró-zene méltán ismert csillagának, Mirabela Dauernek, és a Massaoke produkciójának örvendhetnek a jelenlévők.

SZOMBATON a helyi Musicum, illetve a romániai Bosquito zenekar fellépésével kezdődik a múltidéző party, majd a jamaikai Inner Circle lép színpadra, őket pedig Tania Evans és Turbo B ex Snap!, valamint Dr. Alban követi.

VASÁRNAP a hamisíthatatlan rockzenéjé lesz a főszerep: fellép romániai Coco együttes, a Compact zenekar és nemzetközi hírnevű Dire Straits Experiment. A zárónapon ugyanakkor  koncertet ad a fennállásának idén 40. évfordulóját ünneplő Karthago zenekar, valamint a Guns’N’Roses tribute-zenekaraként ismert Reckless Roses is.