Puzsér Róbert - Milyen Magyarországról Erdély? - ELMARAD

Kolozsvár - Mărăşti mozi, március 22., vasárnap 20:00
Kategóriák: előadás, konferencia;
Facebook: https://www.facebook.com/events/265754911056451/

A Puzsér Róbert: Milyen Magyarországról Erdély? című előadást a szervezők határozatlan időre elhalasztjuk. Biztos információk birtokában azonnal jelentkezünk az új időponttal.


Milyen jelentést hordoz ez a szó: Erdély? Mit is nevezhetünk erdélyi kultúrának és identitásnak és miből erednek ezek? Miben vagyunk másak és miben hasonlít az erdélyi magyar közösség az anyaországi magyarokhoz? Mit jelent erdélyinek lenni a posztmodern korban? – Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre fogja keresni a választ Puzsér Róbert és beszélgetőtársa.

Puzsér Róbertet kevés embernek kell bemutatni. A legtöbben a tévéképernyőről ismerik, mint a könyörtelen zsűritag, éles mondatai és szigorú pontozása megosztó személyiséggé tették. Az utóbbi években a legkülönbözőbb műsorokban, előadásokon, beszélgetéseken láthattuk és hallhattuk őt, amelyeken sokszorosan kinyilvánította, hogy mindenről IS van véleménye és azt ki is mondja. Legismertebb műsorai a Sznobjektív, az Apu azért iszik mert te sírsz, az Önkényes Mérvadó, a Demokrácia Rt., az Apokalipszis Rt., A hét mesterlövésze, A jó, a rossz és a nézhetetlen voltak, melyek közül néhány még ma is fut. Emellett számos vitában és beszélgetésen vesz részt, az ő nevéhez fűződik a Hard Talk rendezvénysorozat, melynek alkalmain társadalmi kérdésekről vitázik. Erőteljes stílusa és határozott véleményformálása karakterét kikerülhetetlenné tette, van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja, de nehéz vele kapcsolatban semlegesnek maradni.

Most első alkalommal találkozhatunk Puzsér Róberttel Erdélyben, ugyanis március 22-én este 8 órától Kolozsvárra érkezik.

Helyszín: Mărăști Mozi, Aurel Vlaicu utca 3.

Jegyértékesítés: február 19-én 17 órától a bilete.ro felületén.

Early Bird – 15 lej
Late Bloomer – 20 lej