XII. Kommunikációs Napok

online 2020. december 4-5.
Kategóriák: előadás, konferencia;
Facebook: https://www.facebook.com/kommnapok

Tizenkettedik alkalommal szervezik meg BBTE kommunikáció és közkapcsolatok szakos harmadéves hallgatói a Kommunikációs Napokat. 

Az idei rendezvény témája: KOMMforton kívül és belül, amely kettős jelentésre utal. Egyrészt idén az otthon lefőzött kávéval, komfortosan, rohanás és készülődés nélkül sem késhetünk el a rendezvényről.

Másrészt bepillanthatunk azok munkájába, akik igazán kívül kellett esniük a komfortzónájukon: a vírushelyzet és a kommunikációs jelenségek, szakmák közötti viszonyt fogják bemutatni meghívottjaink.

Olyan kommunikációs területeken dolgozzuk fel a járvány okozta történéseket, mint a brand/márka kommunikáció, az influencerek, az álhírek és a kultúra.

A rendezvény célja a szakmai tapasztalatszerzés és információcsere lehetősége a szervezők, a résztvevők és a meghívottak között.

Az idei Kommunikációs Napokat december 4-5. között szervezik online, a Zoom videókommunikációs felületen, amelyre majd egy linken keresztül juttatják el az érdeklődőket.

A konferencián való részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, a Facebook Live-ot minden érdeklődő megtekintheti.

Facebookon event: ​

https://www.facebook.com/events/790533075061578

Hivatalos Facebook oldal: 

https://www.facebook.com/kommnapok 

A nézők a Zoom platformot is igénybe vehetik az előadások megtekintésére, ez azonban regisztrációhoz kötött: 

https://forms.gle/bwHapp9jSAZadzvT7  

 

A rendezvény programja itt böngészhető.